28 lei

  • 18 plicuri

Ceai Tulsi Lax laxativ natural blând și eficient cu senna Organic India

- ceai Tulsi Lax laxativ natural blând și eficient cu senna Organic India;

- acționează benefic în caz de constipație prin stimularea peristaltismului intestinal;

- recomandat atât pentru constipația acută sau cronică, cât și pentru detoxifiere și ca adjuvant în curele de slăbire;

- calmează crampele abdominale, previne balonarea, combate flatulență și eructațiile.

       

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 28 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 28 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


Ceaiul Tulsi Lax laxativ natural blând și eficient cu senna Organic India este un produs 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic. Tulsi – Busuiocul sfânt, conține acid ursolic, puternic în inhibarea enzimelor producătoare de inflamații COX-2 și eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor. Senna acționează benefic în caz de constipație prin stimularea peristaltismului intestinal și reglarea consistenței scaunelor. Ceaiul laxativ cu Senna este recomandat atât pentru constipația acută sau cronică, cât și pentru detoxifiere și ca adjuvant în curele de slăbire. În medicina ayurvedică, menta este recunoscută pentru efectele sale benefice în tratamentul afecțiunilor digestive. Calmează crampele abdominale, are proprietăți antifermentative, previne balonarea, combate flatulență și eructațiile. Lemnul dulce este folosit adesea în formulele din plante pentru a armoniza acțiunea tuturor ingredientelor active. Are efect antispastic și hepatoprotector. Plantele liniștitoare și vindecătoare de Tulsi, Mentă, Mentă Creață și Lemn Dulce sunt combinate cu Senna pentru a va oferi un ceai laxativ delicios și eficient. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.

În India, Tulsi (cunoscut și sub denumirea de Busuioc Sfânt) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” și este venerat ca plantă sacră, cu putere vindecătoare. Tulsi este cultivat în mod tradițional într-un vas de lut în orice casă sau grădină, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt în mod repetat amintite în manuscrise Indiene vechi de până la 5.000 de ani. Cercetările moderne au clasificat Tulsi ca plantă adaptogena sau plantă ce susține sistemul imunitar și îndepărtează efectele negative ale stresului și anxietății, crește vitalitatea și rezistentă organismului, este energizant, bogat în antioxidanți, sprijină digestia, încetinește procesele de îmbătrânire a organismului, reglează metabolismul, susține procesele naturale de detoxifiere, menține sănătatea tractului respirator, are proprietăți antiinflamatorii. 

Caracteristici:

- ceai Tulsi Lax laxativ natural blând și eficient cu senna Organic India

- este un produs 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic

- este eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor

- acționează benefic în caz de constipație prin stimularea peristaltismului intestinal și reglarea consistenței scaunelor

- recomandat atât pentru constipația acută sau cronică, cât și pentru detoxifiere și ca adjuvant în curele de slăbire

- calmează crampele abdominale, are proprietăți antifermentative, previne balonarea, combate flatulență și eructațiile

- are efect antispastic și hepatoprotector

- nu conține și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.

Utilizare: câte 1 plic de 2 ori pe zi. Turnați apă fierbinte peste un plic infuzie într-o ceașca mare. Acoperiți pentru 15 minute. Consumați înainte de culcare și/sau la trezire, pe stomacul gol, și nu mâncați 30 de minute după. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. Sigur pentru folosire îndelungată. În cazul în care alăptați sau sunteți însărcinată, consultați medicul înainte de consum. Suplimentele alimentare sunt menite să suplimenteze dieta și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată. A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lasă la îndemână copiilor.

Ingrediente: frunză de senna organică (cassia angustifolia), frunză de mentă organică (menthe piperita), frunză de mentă creață organică (mentha spicata), amestec organic tulsi (busuioc sfânt), frunză de krishna tulsi (ocimum sanctum), frunză de rama tulsi (ocimum sanctum), frunză de vana tulsi (ocimum gratissimum), rădăcină de lemn dulce (glycyrrhiza glabra).


Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai Tulsi Lax laxativ natural blând și eficient cu senna Organic India

Ceai Tulsi Lax laxativ natural blând și eficient cu senna Organic India

- ceai Tulsi Lax laxativ natural blând și eficient cu senna Organic India;

- acționează benefic în caz de constipație prin stimularea peristaltismului intestinal;

- recomandat atât pentru constipația acută sau cronică, cât și pentru detoxifiere și ca adjuvant în curele de slăbire;

- calmează crampele abdominale, previne balonarea, combate flatulență și eructațiile.

       

30 produse în aceeaşi categorie:

Ceaiuri BIOProducători

Produse vizualizate