stoc furnizor

126,00 lei

  • 80 capsule x 400mg

Reishi extract capsule vegane Raab Vitalfood

- au efect anticancerigen;

- rol antioxidant;

- menține creierul sănătos;

- previn hipertensiunea.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 126 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 126 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,89 lei.


Reishi capsule vegane Raab Vitalfood (Ganoderma lucidum) conțin extractul de 20% p-glucan (echivalent cu 36 mg per capsulă) și 1% triterpene, cum ar fi acidul ganodermic (echivalent cu aproximativ 2 mg pe capsulă). În plus, vitamina C naturală din acerolă este inclusă în formula produsului pentru a asigura o potențare adecvată și un efect maxim. Vitamina C contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar și a metabolismului energetic.

Datorită proprietăților lor extraordinare, ciupercile reishi au început să se cultive acum în toată lumea și sunt disponibile sub cele mai diverse forme de la ceaiuri, tincturi până la capsule sau pudre. Iată doar câteva din beneficiile unice ale ciupercilor reishi: Ciupercile reishi au proprietăți anti-aging. Conform unui studiu realizat în Taiwan, polizaharidele din ciupercile reishi ajută la prelungirea duratei de viață. Aceste molecule unice stimulează funcționarea optimă a sistemului imunitar și previn apariția formațiunilor anormale ale vaselor de sânge care ar putea conduce la formarea de tumori canceroase. În acest mod, polizaharidele din ciupercile reishi ne-ar putea ajută să trăim mai mult. În plus, anumite proprietăți antioxidante ale altor compuși organici din ciupercile reishi neutralizează radicalii liberi care pot conduce la apariția bolilor cronice și la îmbătrânirea prematură.

Utilizare: 1-2 capsule zilnic, dimineață sau seara, cu un consum redus de lichid. Nivelul recomandat de administrare nu trebuie depășit. Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Ingrediente: 45% extract de reishi* (Ganoderma lucidum), 29% pulbere de acerola* (suc de fructe acerola pulbere*, maltodextrina*), capsula din: hidroxipropilmetilceluloza (celuloza naturala, vegana), concentrat de orez*.
(* din agricultura ecologică certificată).


Recenzii

Scrie o recenzie

Reishi extract capsule vegane Raab Vitalfood

Reishi extract capsule vegane Raab Vitalfood

- au efect anticancerigen;

- rol antioxidant;

- menține creierul sănătos;

- previn hipertensiunea.

Capsule și Tablete



Producători

Produse vizualizate