stoc furnizor

409,00 lei

  • 250 ml

Resveratrol lipozomal Lipolife

- are rol antioxidant;

- nu conține zahăr;

- este ideal și pentru imunitate;

- previne apariția cancerului.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 409 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 409 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,14 lei.


Resveratrolul lipozomal Lipolife este un polifenol care se regăsește în special în alimentele cu coajă roșie sau închisă la culoare (struguri roșii, afine, coacăze, etc.). Este un puternic antioxidant, cu efecte benefice în special în probleme ale sistemului cardio-vascular, susține o imunitate crescută, luptă cu radicalii liberi, previne apariția cancerului. Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este că nu conține cantități mari de alcool și soia precum alte suplimente lipozomale, conține doar urme de alcool, iar soia a fost înlocuită cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu conține nici zahăr. 

Utilizare: 5 ml pe zi în doză unică, echivalentul a 200 mg de Q10. Se poate amesteca/dilua în apă sau suc natural. A se agita bine înainte de utilizare. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mări sau micșora. Un flacon de 250 ml = 50 de porții pentru 50 de zile.

Ingrediente: trans-resveratrol, Phosphatidylcholine derivate din lecitina de floarea soarelui, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), apă, urme de Ethanol și Glycerol.


Recenzii

Scrie o recenzie

Resveratrol lipozomal Lipolife

Resveratrol lipozomal Lipolife

- are rol antioxidant;

- nu conține zahăr;

- este ideal și pentru imunitate;

- previne apariția cancerului.

Ape terapeutice



Producători

Produse vizualizate