stoc furnizor

296,00 lei

  • 250 ml

Coenzima Q10 lipozomală LLQ1 Lipolife

- are un rol antioxidant;

- conferă pielii un aspect mai tânăr;

- nu conține zahăr;

- reduce durerile de cap.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 296 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 296 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 4,44 lei.


Coenzima Q10 Lipolife este un puternic antioxidant. Aceasta este produsă tot mai puțin de către corpul nostru, mai ales după vârstă de 35 de ani. După această vârstă, toată lumea ar trebui să suplimenteze aportul de coenzima Q10. Ajută în buna funcționarea a inimii, a aparatului reproducător, conferă pielii un aspect mai tânăr, reduce migrenele, ajută activitatea sportivă, poate ajuta în diabet și în prevenirea cancerului, este bună pentru creier și pentru plămâni.

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este că nu conțin cantități mari de alcool și soia precum alte suplimente lipozomale, conține doar urme de alcool, iar soia a fost înlocuită cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu conține nici zahăr.

Utilizare: 5 ml pe zi în doză unică, echivalentul a 200 mg de Q10. Se poate amesteca/dilua în apă sau suc natural. A se agita bine înainte. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mări sau micșora. Un flacon de 250 ml = 50 de porții pentru 50 de zile.

Ingrediente: apă ultra-pură, fosfolipide (din floarea soarelui nemodificată genetic, lipoide), coenzima Q10 (ubichinona), glicerol, etanol, sorbat de potasiu (conservant), D-alfa-tocoferol (antioxidant). 


Recenzii

Scrie o recenzie

Coenzima Q10 lipozomală LLQ1 Lipolife

Coenzima Q10 lipozomală LLQ1 Lipolife

- are un rol antioxidant;

- conferă pielii un aspect mai tânăr;

- nu conține zahăr;

- reduce durerile de cap.

Ape terapeuticeProducători

Produse vizualizate