Listă produse grupate pe producător Jason

Jason oferă o gamă largă de produse organice, bio și naturale de la șampon bio, creme de față bio, creme de corp naturale, geluri de duș bio sau săpunuri bio pentru adluți și pentru copii, până la produse bio de styling sau periuțe naturale de dinți. Valoarea intrinsecă a acestei companii vizionare este de a oferi produse naturale pure, cu ingrediente organice atât de benefice pentru sănătatea corpului nostru. Produs in SUA.

Jason oferă o gamă largă de produse organice, bio și naturale de la șampon bio, creme de față bio, creme de corp naturale, geluri de duș bio sau săpunuri bio pentru adluți și pentru copii, până la produse bio de styling sau periuțe naturale de dinți.
Echipa Jason a creat cu meticulozitate produse bio care îndrăgesc corpul, respectând în permanență codul de onoare Jason: selectarea ingredientelor naturale sigure, sănătoase, eficiente fără teste pe animale; inovație și progres permanent. Toate ingredientele care provin din plante sunt supuse unui control strict la fiecare livrare (teste clinice și tehnologice cu infraroșii) pentru a evita conținutul oricăror impurități.
Fabrica Jason din Culver City, California este procesator organic certificat, fiind primul producător de cosmetice care a primit această certificare de la Californian Certified Organic Farmers Certification. Valoarea intrinsecă a acestei companii vizionare este de a oferi produse naturale pure, cu ingrediente organice atât de benefice pentru sănătatea corpului nostru.

Mai multe
produse pe pagină
Afişare 1 - 30 din total 68 produse
Afişare 1 - 30 din total 68 produse

CategoriiProducători