Listă produse grupate pe producător Abiessence

Compania ABIESSENCE s-a înființat în 1999, specializată în distilarea lemnului de esența moale și produce remedii și cosmetice organice. Produsele conțin uleiuri esențiale de cea mai bună calitate și extrase din plante aromatice toate din cultură proprie. Produse în Franța.

Compania Abiessence este din 1999, specializată în distilarea lemnului de esența moale și produce remedii și cosmetice organice, precum și produse aromaterapeutice. Produse ce conțin uleiuri esențiale de cea mai bună calitate și extrase din plante aromatice toate din cultură proprie. Produse terapeutice certificate organic Ecocert. Produse certificate AB Franța Ecocert. Produse bio de cea mai bună calitate. Abiessence garantează calitatea pe tot parcursul producerii produselor sale, de la cultivarea plantei, până la recoltare, distilare și produsul finit. Produse în Franța.

Mai multe
Afişare 1 - 1 din total 1 produs
  • 42 lei

    - bomboane bio gumate Respi Gom ce ajută la calmarea durerilor de gât și la curățarea gâtului iritat; - conțin uleiuri esențiale organice calmante și decontractante de brad, mentă, eucalipt și lămâie; - împrospătează respirația și ajută la îndepărtarea halenei; - atât mierea cât și propolisul conținut calmează gâtul iritat.  - bomboane bio gumate Respi Gom ce ajută la calmarea durerilor de gât și la curățarea gâtului...

    Adaugă în coş
    în curând
Afişare 1 - 1 din total 1 produs

CategoriiProducători