Listă produse grupate pe producător Akoma Skincare

Akoma Skincare este o colecție bogată de unturi și uleiuri naturale, nerafinate, presate la rece, certificate organic. Untul de shea hidratează pielea pentru timp îndelungat, și accentuează capacitatea de autoregenerare a pielii. Secretul untului de shea este că are multe similarități cu emulsia naturală care protejează pielea, iar conținutul de vitamine îl face un hidratant perfect, apreciat de femeile din întrega lume.

Akoma Skincare este o colecție bogată de unturi și uleiuri naturale, nerafinate, presate la rece, certificate organic.  Nucile de shea au un conținut de grăsime de 60-70 %, care este extrasă prin procedeul la rece. Acest procedeu rezultă într-o grăsime vegetală, numită unt shea. Avantajul procedeului la rece este că astfel se păstrează conținutul de vitamina A, E și F al untului shea, și că nu conține reziduurile substanțelor folosite în procesul de extracție chimică. Untul shea este produs în cantități foarte mari în Africa. Acolo se folosește nu numai pentru întreținerea pielii, dar și în alimentație, și se folosește și pentru iluminat. 


Untul de shea hidratează pielea pentru timp îndelungat, și accentuează capacitatea de autoregenerare a pielii. Secretul untului de shea este că are multe similarități cu emulsia naturală care protejează pielea, iar conținutul de vitamine îl face un hidratant perfect, apreciat de femeile din întrega lume.

Mai multe
Afişare 1 - 1 din total 1 produs
  • 42,00 lei

    - nu irită pielea; - nu conține parabeni; - ideal pentru toate tipurile de piele; - untul de shea din compoziție asigură hidratarea necesară pielii.- nu irită pielea; - nu conține parabeni; - ideal pentru toate tipurile de piele; - untul de shea...

    în stoc
Afişare 1 - 1 din total 1 produs

CategoriiProducători